Wednesday, July 18, 2012

Biisi Analyysi: Petri Nygärd - Märkää

joumous my houmous!!

mun bff (best fucking friends!!) vege (se ei oo todellakaa mikää vegetariaatti =DDD vaik vältteleeki ja on pyrkiny vähentää prodee näkisitte vaa miten se vetää jauho makkaraa ku siinä ei oo liikaa prodei laitoin ton vege sillee läpäl) on kirjotellu tänne tosi hyvii analysointei viime aikoina niin mä ajattelin kans laittaa vähän jotain analyysii tähän väliin.

vaikka diggaillaan ihan vitun huolel Naksu Pussit toises kädes ja isot kolmoset toises vegen kaa Cheekii (tai Tsiguu niinku me sanotaa vegen kaa =DD) ni mä ajattelin etten kuitenkaa tee nyt analysointii Tsigun biisist vaik sil olis tosi paljon hyvii tsaibaleita mitä vois analysoida. must on kiva et on vähä erilaisii balanssointei aina asioiden välillä ni ku Tsigu on enemmän sellasta runollisuutta sillee et nois sen biiseis joutuu kelaan et mitä se oikeesti sanoo ni mä ajattelin et teen analyysin träkistä joka on jotain enemmän sellasta yhteis kunta kriittistä musaa. veke on meistä enemmän sellanen niinkun runoilia ja mä oon sellanen rebel et kaikki yhteis kunta kriittisyys ja sellanen poliittismi kiinnostaa mua.



mä valitsin tähän raidaks Petri Nygärdin Kappaleen nimeltä Märkää koska se on tiukka ja kantaa-ottava raita ja sit se on vielä sellasta hyvän hengen börstankallistus-musiikkia!! ollaa usein kuunneltu sitä veken kaa ku lähetää kaupungille hakee muiaa matkaan =DDDD jos muuten lukia kunnassa on joku muia joka haluu joskus lähtee ottaa soppaa mun ja veken kaa nii laittakaa viestii =DD

mä laitan tähän kans sit niinku Petrin tekstit sillee vinoon et tiedätte et mikä on sen ja mikä on mun riimii!!



Märkää!
Mä-mä-mä-mä-märkää.
Petrii
Märkää!
Mä-mä-mä-mä-märkää.
Nygård tiin!
Märkää!
Mä-mä-mä-mä-märkää.
Anna sitä märkää,
mä-mä-mä-mä-märkää.


niinku mun frenafrenzu veke sanoo ni biisis on alotus ihan vitun tärkee ja tää biisi lähtee kun Talbot Horizon -82 pihasta kun Kylän Raitilla on huhu et saattaa olla jotain ryssii kylillä =DDDDD tai jotain naapuri kuntalaisia =DDDD täs alotukses on kolme vitun hyvää pointtii et ensinnäkin täs tulee ilmi et mikä on biisin nimi ja sit täs kans räppäri esittelee itsensä!! musta on hyvien tapojen mukasta esitellä ittensä vaikka se oliskin biisi mis "tapaa", siis tää oli sellanen kieli kuva et tavallaan niinkun biisis laulaja tapaa yleisön. hyvien tapojen mukasta ei oo sit pitää pipoo muullon kun talvella tai sisällä tai sit lippistä sisällä ei oo kans hyvien tapojen mukasta pitää. paitsi jos on stara, sit se ei haittaa et kyl mun puolest Ville Valo saa pitää sit pipoo ainaki keikoilla eikä mua haittaa jos Tsigul on lätsä pääs sisäl. ja sit kolmas hyvä juttu on et hyvis biiseis aina käsketään vähän kuuliaa!! täs se on toi "anna sitä märkää" joka on sit samanlainen juttu ku vaikka jossai klassikko biiseissä on niinku "siinä on paikka mixcet lauo" tai "juodaan viinaa!!" tai sit et "nyt loppu juominen ja aletaan ryyppää!"

täs on kans sellanen jännä sananleikki et toi märkää voi viitata joko keskimietoon ohravikkelään tai sit fjoosaan =DD

Ne huutaa "Tuu Petri juomaan, meillä on juhlat"
Pienet sille ryypätään pois huolet ja tuskat.
Pienet sille puhun kielillä Voitko tulkkaa.
Ohan tässä vedetty muutakin ku pulkkaa.
Juosten baariin ei niinkuun mitään rotii.
Ryyppyputkentulehdus katkoo kävellen kotiin.
Skool til alkomahol. Nyt on jano, eikä nälkä,
kuiva kausi takana. Nyt anna sitä märkää!


no nyt sit alkaa Petrin tykki ampuu sellasta sarjaa et on ku tulis piiskatykillä riimii niskaan - sataa meinaa paskaa taivaalta ku Raatteen Tiellä =DDD täs säkkäris on sellasta tosi hyvää nyky yhteiskunta kriittisyyttä et jengil menee tosi nihkeesti ja on huolii ja tuskii ku jengi ei douzaa niinkun ennen!! ku on nykyää kaikkii raittius juttui ja alkomaholi valistusta et porukka ei silleen vedäkään douzii samal taval ku joskus sodan jälkee ni tottakai jengil menee vähän vituralleen kaikki. et kaikkien pitäis dokaa ihan vitun huolel ni menis paremmin ja joka päivä ois juhlat niinkun Petril!!

toi riimi et on vedetty muutaki ku pulkkaa on sillee tosi ovela et se jättää tavallaan lukian pääteltäväks et mitä muuta sitä on sit vedetty - sehän voi olla vaikka pitkää tikkua, käteen tai sit pullo viinaa =DD mut mä luulen et ku Petri on kuitenki aika ison luokan tähti ni se on vetäny vikkelää.

Ryyppy-Putkentulehdus on sillee ihan vitun hauska läppä ku ryyppyputki on vaa sitä et sä douzaat iha vitusti ja huolel ja et sit vedä mitää prodei etkä liiku ja pyrit vähentää kasviksii mut täs se on rinnastettu vähän niinkun vaikka kurkku putken tulehdukseen et tavallaan et kurkku putken tulehdus olis oikeesti hyvä saada loppuun ja jonkun mielestä varmaan olis ryyppy putkenkin tulehdus mut oikeesti ei ees oo ku on parempi vaa douzaa! me douzataa veken kaa ihan huolel vaikka käydää kyl aina töissä kanssa.

skool til alkomahol on muuten sit ruotsii ja se on vähän vaikee kääntää mut se tarkottaa vähän samaa ku SOKKA IRTI!!


Hanat auki lasit täyteen, rai rai rai!
Paita pois housut alas, nai nai nai!
Heilutan kusipäille, bye bye bye!
Hej! Anna sitä märkää
Hej! Anna sitä märkää


biisis on aina tärkee et on vitun iskevä kertsi!! mun suosikki kertsi on varmaan biisis SOKKA IRTI ku se on vitun tarttuva. mut tää on vähintään yhtä hyvä!! toi rai rai rai ja nai nai nai on tosi hyvä riimi ku siin yhdistyy hauskan pito ja sit bylsiminen ja sit ku mä ja veke esim ollaa aika kovii bylsimään niin voidaa samastua siihen tosi hyvin =DD sit tos on hyvä kans ku heilutellaan kusipäille sillee fuck of ja sit vähä käsketään taas kuuliaa et anna sitä märkää eli vittu börstaa tai fjoosaa tiskiin tai tulee vittu fuck of!!


Anna mulle piparia, viinaa hei!
Mulle käy Tera Patrick tai Tina Fey.
Älä epäile, niin kun kaakun kiikun kaa!
Seksi on parasta hyötyliikuntaa.
jes bum bum, Petri puhu thaimaaksi.
Jos nain vesisängyssä tuun merisairaaksi.
Haluun sitä märkää, sitä spesiaalijymyy,
eli näytäkkö mulle sun vertikaalihymyy?

tää säkkäri alkaa sit vitun hyvin sillee et tehdään taas selväks et nyt halutaan jotain joka täs tapaukses on sit "piparii" tai viinaa mut siis piparihan on tässä yhteydessä jotain muutakin kun joulupipari - se on fjoosaa =DD tai spesiaali jymyy!! ja sit toi Tera Pathrick on porno näytteliä ja en tiedä kuka Tina Fey on mut siis silleen varmaa joku hotti mimmi jota Petri on kans bylsiny =DDD täs puhutaan muutenkin sillee paljon seksistä ja et se on hyvää hyöty liikuntaa ja pitää siit sanoo et sen takii jos harrastaa seksii ni kandee vetää sit huolel Naksu Kastiketta ja pyrkii vähentää prodei ja liikuntaa ja kasviksii ettei lähe massat =DD ootteko muuten koskaan bylsiny vesi sängyssä?!= voin kertoo et siinä menee pakki sekasi =DD

täs säkkäris on se yhteiskunta kriittinen asenne niinku sitä et muiat ei oo tarpeeks nyky päivänä douzailees eikä ne oo tarpeeks helppoi et muian pitäis sillee douzaa ja heitellä sit piparii ja harrastaa hyötyliikuntaa ihan huolel ni kaikil ois kivempaa!!

tos lopus on sellanen tosi ovela metamorfoosi et on toi vertikaalihymy ja se tavallaan symboloi siis sitä hymyy et muia on niinku sängyllä selällään ku se on tällee tasesti _ eikä I jos tajuutte =DD


Ai sää tykkäät loskasäästä.
Märkää! Mä-mä-mä-mä-märkää.
kaksin käsin juomaa.
Märkää! Mä-mä-mä-mä-märkää.
Ämmät kiimasina. Märkää!
Mä-mä-mä-mä-märkää,
mä-mä-mä-mä-märkää,
mä-mä-mä-mä-märkää!


täs on vaa sellasta vitun hyvää yleistä nostatusta et voi keikalla pistää shotit kattoon kurt kobane ja sit tuopit pystyyn ja olla silleen et vittu NYT DOUZATAAN!!! =DD tää on sellanen niin kutsuttu välisoitto-osa.

Ho-ho-horjun hulluna baarissa tuopin kanssa.
Löin ehkä pääni, Petri tanssii tähtien kanssa.
Emmää ymmärrä, kun starat shampanjaa kiskoo.
Ja kun Suomen rikkain räppäri on Ristoo.
Kännissä lipsuu, joo eilen luisti.
Krapulassa mul on tosi valikoiva muisti.
Oon kielimiehii, puhun pillu suussa tanskaa.
Puhun vielä norjaa wc-ankan kanssa.


tässä on ehkä tää koko biisin yhteis kunta kriittisin säkeistö ja täs saa osansa sekä viihde teollisuus että tekijän oikeus rikollisuus ja sit sellanen tosi pinnallinen elämän asenne jota nykyään ihmisillä on!! vittu Petri riehuu baarissa tuopin kanssa niinkun kuka vaan kunnon Suomalainen mies ja vittu haistattaa pitkät kilin vitut jolleen vittu Neumannille joka heiluu sen samppakaljansa kanssa siellä jossain piireissä - Petri douzaa niinkun kunnon kansalainen!!

ja sit toi et Suomen rikkain räppäri on risto niin se viittaa Risto-Räppäriin ja sit siihen et Suomes on nykyään kunnon muusikon ihan mahdotonta tienata elantoo ku vittu jokainen persläpihinttarihomo imuroi musaa jostai torrentseista!!! HAISTAKAA VITTU JOS IMUROITTE MUSAA TORRENTSEISTA SE VIE VITTU MUUSIKON ELANNON!!!!!!!!!!!!!! JOS TEILLÄ ON YHTÄÄN YHTEIS KUNTA VASTUUTA NIIN VITTU KUUNTELETTE SEN MUSAN SPOTIFYSTÄ NIIN ARTISTI SAA NE VITUN ROYJALIT TILILLE PERKELE VITTU!!!!!!!! mua ja vekee ärsyttää ku jengi ei ajattele omaa nenäänsä pidemmälle. kuuntelette sit jatkossaki jotai RISTO RÄPPÄÄJÄÄ ja vittu MAMBAA jos ette jaksa käyttää spotifytä sen torrentsin sijaan!!!

sit toi säkeistö et norjaa wc ankan kanssa on silleen vitun hauska läppä kun norjan puhuminen on sellanen läppä kovis Douzaaja Piireis - mä ja veke ja jake tiedetää =DDDD - et ku sä puhut Norjaa ni sit se on sama ku et laattaat =DDDDDDD IHAN VITUN TIMANTTI LAINI!!!! =DDDDDDD


Vedän aina täysillä ei taukoo se on himoo.
Lisää lisää löylyy sanoo Kaukonen Timo.
Tänään voitetaan, skorataan maalii niin.
Millaset kuosit? No Charlie Sheen.
Mun molo sun huulilla tähän pitäs tarttuu.
Se syylä siinä joo no ei sen kai pitäis tarttuu.
Suu auki vaan ota sarvesta härkää.
Olin tulossa se sano "Anna sitä märkää!" 



täs nousee sit jo viinan lisäks huulille kukko täs säkeistös vittu mitä settii =DDD Petri Nygärd on kyl ihan vitun härski =DDDDDD no joo mut eihän siinä, saa olla kun on varaa olla ja Petril on varaa olla!! täs säkkäris joo tehdään selväks et Petri vetää aina vitun täysil niinkun jokainen kunnon jätkä vetää - niinku mä ja veke. me käydää duunis mut vedetää sit kans vapaa ajalla ihan huolella täysillä ja saunotaa ku vittu Timo vaikka pers nahkat vähä palaiski =DD toi Charlie Sheen -kuosit meinaa et ollaa oikeesti vitun sekavas hapes niinkun se oli Hot Shots -leffassa ku Irakilaiset anto sen lento koneelle vähä moukkuu!! MUT SE VOITTI SILTI!! niinkun petri voittaa!! ja sit tos on kans yhteis kunta kritiikki tos lopus vielä et vähä jos nyt kikki sattuu huulille eksyyn ni ei sitä tarvi pois heittää jos siinä onki joku rupi tai jotain et ei se välttii oo mikää syylä et se voi olla kans ihan vaa joku runkku arpi tai jotain et sillee relaxc!!

sit lopus tos biisis on vaa lähinnä lisää kertzii ja sit douzailunostatteluu ja sit sitä yhteis kunta kriittisyyttä!! musta sen kritiikin vois kiteyttää lähinnä siihen et KAIKKI DOUZATKAA JA ÄLKÄÄ IMUROIKO MUSAA TORRENTSEISTA JA KIKKI HUULELLE niin jengi alkaa voimaan paremmin eikä ahdista kun tää nykyyhteiskunta on aika ahdistava mesta!!

PIECE ONE, BROTHERS AND KEEP ONE DOUZING!!!!!!!!!!!!!


No comments:

Post a Comment